Magazin de lampi
      
 
Lămpi de magie pentru copii
Lămpi de magie pentru copii
Firma ELOBRA cu lămpile lui adorabile sunt accesoriile indispensabile pentru camera de copii
lămpi pentru baie
lămpi pentru baie
Pentru iluminatul băii putem folosi lămpi montate pe tavan, console sau tuburi fluorescente, important e să avem lumină suficientă pentru a ne pregăti dimineaţa şi seara.
lămpi pentru camera copiilor
lămpi pentru camera copiilor
În cazul lămpilor pentru copii, cel mai important factor este siguranţa, sunt recomandate abajururile incasabile şi becurile ce nu se încălzesc.
Lampa industrială
Lampa industrială
Iluminatul în obiective industriale, fabrici, uzine şi depozite trebuie să fie practic şi rentabil.
Lumina de veghe
Lumina de veghe
Cu ajutorul lămpilor de veghe ne putem deplasa prin locuinţă cu uşurinţă, fără să aprindem lumina şi fără să ne deranjăm astfel familia.
Lampa de birou
Lampa de birou
Pentru munca eficientă şi comodă de acasă sau de la birou este indispensabilă o lampă de birou, care poate fi cu picior sau montabilă, cu formă clasică sau modernă, chiar reglabilă.
Pendul
Pendul
La stabilirea înălţimii de suspendare a lustrelor trebuie să ţinem cont de funcţia încăperii, precum şi de efectul dorit.
Tub fluorescent
Tub fluorescent
Tuburile fluorescente sunt folosite atât în locuinţe, cât şi în clădiri şi spaţii publice, cum ar fi: magazine, parcări sau săli de sport.
aplice cu braţe
aplice cu braţe
Cu ajutorul aplicelor cu braţe putem asigura iluminatul ambiental, cel general şi cel local, le putem folosi în locul lămpilor de masă sau chiar în locul lampadarelor.
Oglinda de perete
Oglinda de perete
Cu ajutorul oglinzilor atârnate pe perete putem „lărgi” spaţiile mici, dar e mai bine să ne abţinem de la aşezarea lor în bucătărie sau dormitor.
Aplicele
Aplicele
Dacă vorbim de iluminatul locuinţei, să nu uităm de pereţi! Aplica constituie soluţia ideală şi creativă a camerelor şi diferitelor încăperi.
Avantajele lămpilor cu senzori – Ne scăldăm în lumină doar la o simplă atingere
Avantajele lămpilor cu senzori – Ne scăldăm în lumină doar la o simplă atingere
O lampă cu senzori este alegerea perfectă pentru orice noptieră, dar este soluţia fantastică pentru iluminatul încăperilor şi iluminatul de ambianţă.
Lampa cu clemă: o sursă multifuncţională de lumină
Lampa cu clemă: o sursă multifuncţională de lumină
În locuinţă, avem nevoie de iluminat general şi local, ca în fiecare încăpere să ne putem desfăşura activitatea obişnuită în condiţii optime de iluminat. În locuinţele mai mici, adesea nu este loc pentru lampadare sau lămpi de masă, acestea fiind astfel iluminate de o singură lustră. În acest caz, o soluţie de compromis este lampa cu clemă, care poate fi fixată oriunde – de la bibliotecă la masa de birou
Candelabre
Candelabre
Multora, citind acest titlu, le vine în minte candelabrul care se prăbuşeşte pe scenă în „Fantoma de la Operă” sau cel care atârnă deasupra scărilor în spirală de la clasa I. din „Titanic”. Dar în afară de acestea două, sunt o sumedenie de candelabre, care au fost „visate” de proiectanţi, care nu au avut nevoie de publicitatea cinematografului şi totuşi au devenit cunoscute.
Lămpi de interior
Lămpi de interior
Lămpile ce ne luminează căminul şi locul de muncă, pe lângă rolul de a ne ajuta să vedem, au rol în crearea atmosferei în aceste încăperi
Lămpi încorporate
Lămpi încorporate
Alegerea corpurilor de iluminat este o sarcină care necesită timp, dar merită să nu precupeţim efortul, pentru că iluminatul determină în mod decisiv imaginea de ansamblu a căminului nostru.
Lămpi de masă
Lămpi de masă
Luminile difuze, ce pătrund prin diferite abajururi, ne amintesc de căldura căminului. Pe lângă funcţia lor decorativă, acestea au rol important în asigurarea iluminatului pentru diversele activităţi.
Lampadar
Lampadar
Aceste corpuri clasice de iluminat au impact asuupra atmosferei întregii încăperi. Depăşindu-şi funcţia de bază, prin stilul şi frumuseţea lor întregesc armonia
LEDS-C4
LEDS-C4
Producătorul spaniol Leds-C4 are o experienţă de 40 de ani în domeniul tehnicii de iluminat.
Elobra
Elobra
Camera copilului este împărăţia jucăriilor şi viselor. Elobra (Germania) cunoaşte foarte bine acest lucru şi produsele sale sunt concepute astfel, ca ele să se încadreze perfect în lumea fermecătoare a celor mici.
Trio (Germania)
Trio (Germania)
Iluminatul de acasă nu trebuie complicat prea mult. Trebuie să fie fiabil şi practic, iar producătorul german ne oferă exact aceste calităţi.
Mantra Lighting
Mantra Lighting
Mantra Lighting din Spania a trăit o poveste de succes al secolului XXI. cu lămpile sale cu design deosebit. Începând din 2000, tânăra firmă, este numărul unu nu numai în Europa, dar şi în SUA, Orientul Mijlociu şi Asia, în rândul celor care caută inovaţia şi soluţiile neobişnuite în design.
Fabas Luce
Fabas Luce
Fabas Luce (Italia) produce de mai bine de treizeci de ani lămpi fiabile, de calitate excepţională. Oferta este foarte vastă: lustre, console, lampadare, spoturi şi veioze. Filozofia designului lor: lămpi pentru toate zilele, pentru case aranjate în orice stil.
Globo
Globo
Fabrica austriacă Globo este unul dintre producătorii lider a Europei. Lămpile lor sunt comercializate peste 50 de ţări ale lumii.
Lemir
Lemir
Firma Lemir s-a înfiinţat în anul 1967. În timpul aniilor, corpuri de iluminat Lemir au adus inovaţii noi în acest domeniu.
Trio
Trio
Succesul companiei germane Lighting Trio Ltd are peste 20 de ani de experienţă în fabricaţie a echipamentelor de iluminat.
Eglo
Eglo
Se poate spune că aproape toată lumea cunoaşte corpurile Eglo, deoarece in țara noastră este un brand foarte popular.
Aldex
Aldex
Fabrica Aldex există în piaţă începând cu anul 1981.Fabrica produce mai mult de 500 feluri de corpuri de iluminat, în stil modern şi în stil clasic.
Emibig
Emibig
Producătorul Emibig, demarat în 2004, este întreprindere familială, care fabrică echipamente de iluminat.
Lampi
Lampi
lămpi de decor, lămpi de sare, lămpi cu leduri, lămpi lavă.
Corpuri de illuminat
Corpuri de illuminat
Aveţi probleme cu lumina în casă? Noi venim cu soluţia.